Actueel archief 2011

11-12-2011

Feestelijkheden!

 

12 November ’11 was het weer een gezellige dag. De Mallumse Deerns waren weer uitgenodigd om bij de aankomst van Sinterklaas aanwezig te zijn om Sinterklaasliedjes te zingen. Fijn dat er zoveel kinderen, ouders en grootouders waren die met ons meezongen. Het was heel fijn om Sinterklaas welkom te heten.

 

En dan gaat de tijd weer snel. Lootjes trekken, cadeautjes kopen en gedichtjes maken. Op 1 december ’11 was het resultaat te zien en te horen. Maar, eerst hebben we genoten van een lekker stamppotbuffet in ’t gezellig aangeklede Spieker. Daarna kwamen de cadeautjes en prachtige gedichten. Allemaal hebben we genoten van de prettige sfeer, die in het koor heerst. De avond werd besloten met het zingen van enkele liedjes en nog een gezellig samenzijn.

 

 

En dan denken we al weer aan ons optreden in Vreden tijdens de kerstmarkt. Dat zal zijn op zondag, 11 december ‘11, van 15.00uur tot 18.00uur. Al enkele jaren brengen wij bij onze Oosterburen kerstliedjes, afgewisseld met andere liedjes uit ons repertoire, ten gehore. Dat doen we met heel veel plezier.

 

Op onze jaarlijkse feestmiddag, 12 februari ‘12 bij Prinsen in Haarlo, zal het gaan gebeuren. Ons koor wordt vanaf die dag versterkt met de krachtige zang van enkele heren. Dan verandert onze naam in De Mallumse Deerns en Co. Het wordt vast een succes!!! We zijn al druk aan het oefenen!

27-10-2011

Mallumse Deerns verwelkomen Sinterklaas!!!!!

 

Ook dit jaar zullen de Mallumse Deerns, samen met de kinderen uit Eibergen, de Sint en zijn Pieten verwelkomen met vrolijk gezang.

 

Zaterdag 12 november 2011 om 14.00 uur zal Sinterklaas bij de haven van de Wemerdijk aankomen.

 

Wanneer de Sint met zijn Pieten de rondgang door Eibergen doet, zullen ook daar de Mallumse Deerns van zich laten horen!

 

"Vol verwachting klopt ons hart....." 

29-03-2011

In memoriam

 

Verbijsterd zijn wij door het plotselinge overlijden van ons koorlid

 

Corrie Ruesink

 

Donderdagavond zongen we nog speciaal op jouw verzoek:

 

"Ik wil altijd bij jou zijn

Want jij bent mijn zonneschijn

Liefst alle dagen en nachten

Dicht bij jou voel ik me fijn"

 

Lieve Corrie, we zullen je heel, heel erg missen.

 

Hans, Dennis en Mirelle, heel veel sterkte.

 

De Mallumse Deerns

15-02-2011

Geslaagde feestmiddag Mallumse Deerns!

Geslaagde feestmiddag Mallumse Deerns!

 

 

Afgelopen zondagmiddag 13 februari was het weer zover. Voor de vijfde keer op rij organiseerden de Mallumse Deerns een feestelijke middag in zaal Prinsen te Haarlo.

 

Een uitverkochte zaal, het optreden van Ben en Carmen Steneker, het Brookduo en natuurlijke de Mallumse Deerns zelf, zorgden ervoor dat de middag een groot succes is geworden!

 

Wij willen iedereen bedanken die mee heeft geholpen deze middag zo te laten slagen!

 

De foto's staan inmiddels in het fotoalbum "Feest Prinsen Haarlo 2011"!!!!!

 

Voor een mooie video van de middag kunt u klikken op de volgende link: Video Feestmiddag!!!!

13-02-2011

Feest met Ben en Carmen Steneker en het Brookduo!

Feest met Ben en Carmen Steneker en het Brookduo!

Zondag 13 februari 2011 om 13.30 uur is het weer feest in Haarlo.

De Mallumse Deerns organiseren weer een prachtig feest.

 

Ben en Carmen Steneker zullen als winnaar van de "International Cd of the Year award" , toegekend door de Rural Roots Commission Iowa, hun opwachting maken. Zij zullen twee keer voor het voetlicht treden, met traditionele country muziek door Ben Steneker die al met Rob de Nijs, Willie en Willeke Alberti, de Mounties, Imca Marina en Ria Valk in de show zat. En met Johnny Cash (Ahoy 1984), de Bellamy Brothers, Wanda Jackson en Freddy Fender het podium deelde. Carmen Steneker,de dochter van Ben en Irene Steneker, zal samen met haar vader het up-date bekende Nashville materiaal brengen.

 

Verder treden traditiegetrouw het Brookduo op. Gert Jan Oplaat inmiddels vaste kracht bij de Wierdense revu en Hennie Tijink zullen er weer een prachtig optreden van maken.

 

En natuurlijk De Mallumse Deerns zij brengen een gevarieerd programma.

 

Kaarten à € 7.50 te koop bij HCR Prinsen te Haarlo.

Telefoon HCR Prinsen 0545 - 261232